Ontvang inzichten voor je bedrijfs- en contentstrategie

door:

in- en extern nieuws dat wij voor jou verzamelen.

Over Gé Bouma

In 2009 is Gé Bouma gestart als ondernemer. Hier vertelt ze wat er sindsdien is gebeurd.

"Na mijn studie was ik jarenlang directiesecretaresse. Altijd deed ik er veel communicatieklussen naast. Dat vond ik zo leuk dat ik van 2005 t/m 2009 hbo Communicatie gedaan heb bij Windesheim in Zwolle. Dit moest naast mijn baan en gezin, maar ging als een trein. Ik heb met glans mijn diploma gehaald".

Webteksten

"Na mijn afstuderen begon ik met het (her)schrijven van webteksten, omdat ik vaak lappen webteksten zag met ook nog eens veel jargon. Voor tal van organisaties heb ik de webteksten duidelijk, doelgericht en vindbaar gemaakt".

Webmonitoring

"Gaandeweg zag ik ook hoe belangrijk het is te weten wat anderen over jou zeggen. Tegenwoordig kan iedereen overal en nergens op internet zijn ongenoegen kwijt. Zaak is dat je er op tijd bij bent om iets te corrigeren. Daarom startte ik in 2012 Bouma Webmonitoring. Samen met softwareleverancier iMonitoring begeleid ik klanten bij de inrichting van hun dashboard voor internetmonitoring. We zorgen ervoor dat de klant direct op de hoogte is van ieder bericht dat er over hem verschijnt".

Bouma Webinzicht

"Vanaf 2019 heet ons bedrijf Bouma Webinzicht. Onze diensten zijn uitgebreid. Naast extern nieuws monitoren we nu ook intern nieuws. Bovendien kunnen we specifieke websites monitoren. Denk aan websites van ministeries, branchorganisaties of vakbonden".

"Als je elke dag intensief bezig bent in je eigen bedrijf, is het vaak moeilijk iets te zien als 'interessant nieuws'. Immers, voor jou is het heel gewoon. Terwijl er vaak heel veel interessant intern nieuws is! Daarom kunnen wij nu ook langs komen voor intern nieuws. Van alle resultaten kunnen we een contentkalender samenstellen. We verpakken het in mooie, korte berichten voor jullie social media, website of nieuwsbrief. En natuurlijk monitoren we de berichten ook.

Hierdoor krijg jij inzichten voor je bedrijfsstrategie én heb je voeding voor je contentstrategie". 

 

Loopbaancoach Eef Huiser van Commpass Coaching: “Bij Gé denk ik aan: actief, betrokken, enthousiast, deskundig. En prettig om mee samen te werken!

Wil jij:

  • weten wat mensen over jou zeggen en dat kunnen meten?
  • je online reputatie in beeld hebben?
  • hulp bij het plaatsen van berichten?

 

Maak dan een afspraak.

Tel. 06 - 12 40 30 78