Tel: 06-12 40 30 78 - Mail: ge@bouma-webinzicht.nl

Tel: 06-12 40 30 78
Mail: ge@bouma-webinzicht.nl
Login

Logo

Ontvang inzichten voor je bedrijfs- en contentstrategie

door:

in- en extern nieuws dat wij voor jou verzamelen.

bou-website-beelden5

Nu ook koppeling met Mailchimp mogelijk

Vanaf mei 2019 is het mogelijk ook de prestaties van je e-mailnieuwsbrief te analyseren. Je kunt namelijk nu ook je MailChimp-account koppelen aan onze portal. Hiermee krijg je direct statistieken te zien van het aantal campagnes, e-mails verstuurd, lees- en klikpercentage etc. We raden je aan hiervan een widget te maken in het Eigen Rapport.…

Lees verder

Nieuwe bedrijfsnaam!

Dit jaar bestaat mijn bedrijf 10 jaar. Wat is er veel gebeurd en wat heb ik veel geleerd! Na tien jaar vind ik het ondernemerschap nog steeds boeiend. Elke dag de luxe en vrijheid om je eigen pad te bewandelen. Ik hou ervan met open vizier naar de wereld te kijken en daarin keuzes te…

Lees verder

Leermoment: Bij een issue ga je niet met modder smijten

Bij een issue ga je niet met modder gooien. Je valt je team niet af, maar gaat op zoek naar de oorzaak. Dát is reputatiemanagement. Hier een mooi voorbeeld van Red Bull Racing.

Lees verder

Goede tips voor monitoring en reputatiemanagement

Hoe bouw je structureel aan je reputatie? Hier tips van communicatieprofessionals van o.a. van NS, Corendon & Bol.com.

Lees verder

Digitaal klantcontact wordt goed doordacht

Digitaal klantcontact wordt steeds meer geïntegreerd, doordacht en vooraf beschreven. (Onderzoek: Stand van webcare, dec. 2016).

Lees verder

3 redenen waarom webcare belangrijk is, ook voor ziekenhuizen

Veel communicatieafdelingen van ziekenhuizen zien wel het belang van internetmonitoring. Ze schaffen een softwarepakket aan, maar daar blijft het bij. Ze kijken wat er over hen geschreven wordt, maar staan met de mond vol tanden bij lastige vragen. Moeten ze wel reageren? Ze hebben natuurlijk ook hun geheimhoudingsplicht..… en: zorg en commercie, dat past toch niet bij elkaar?

Lees verder